Il cunosti??? – Jason Latimer

Avand in vedere faptul ca eu si Eduard suntem mereu atrasi de tot ce e diferit sau mai neobisnuit, mi s-a parut interesant sa cercetez putin si sa ma documentez in legatura cu cativa magicieni care ies din tiparele clasice. Mai exact, ma refer la magicieni care au transformat numere de magie clasice in adevarate minuni moderne, pline de originalitate si imaginatie si de asemenea multi magicieni care au revolutionat arta magiei.

Jason Latimer    

  • De ce am ales sa incep tocmai cu el?

Dintre toti despre care intentionez sa scriu in aceasta serie, el mi s-a parut cel mai interesant ca si stil, ca si caracter si m-a impresionat foarte mult prin tot ce a realizat la o varsta nu foarte inaintata. El demonstreaza ca nu exista regula in privinta varstei cand vrei sa dovedesti ca stii intradevar face magie.

  • Despre Jason Latimer si pasiunea lui pentru magie

Jason Latimer s-a nascut in 1981 in Roseburg, Oregon. La varsta de 4 ani s-a mutat cu familia la doar 30 de minute de „The Magic Caslte”, iar la 9 ani a vazut primul lui spctacol de magie live. La 12 ani facea magie la zile de nastere si evenimente locale, iar acest lucru a atras atentia celor din Academy of Magical Arts, urmand sa fie acceptat (prin auditie) la programul de Juniori. Primeste cel mai prestigios premiu de la programul de juniori „Award of Outstanding Achievement”, ca recunoastere pentru munca si devotamentul sau.
A primit invitatia sa reprezinte Statele Unite ale Americii la Campionatul Mondial de Magie din Olanda , si avand suportul familiei, al prietenilor, mentorilor, antrenorilor si al academiei, Latimer a acceptat si a devenit unul dintre putinii Americani din istorie care a castigat „Grand Prix ‘Best Overall’ World Champion of Magic” .

  •  Cu ce a impresionat?

A transformat unul dintre cele mai vechi si clasice numere in ceva uluitor si foarte impresionant chiar si pentru magicieni. Este vorba de binecunoscutul Cups and Balls, numar pe care Latimer  l-a transformat intr-o adevarata provocare.

Aici puteti urmari numarul cu care a castigat la Campionatul Mondial:

Aici puteti urmari alte numere ale lui Jason Latimer:

  • Curiozitati:     

– a terminat facultatea de economie, de matematica si cea de fizica, astfel marea majoritate a creatiilor sale sunt bazate pe toate aceste studii
– celebri magicieni Siegfried and Roy i-au recunoscut in totalitate meritele si au declarat ca viitorul magiei este pe maini bune in persoana lui Latimer

  • Cu ce ne-a inspirat pe noi?

Chiar daca il urmarim de mult timp pe Jason, cel si cel mai mult ne-a placut mereu muzica pe care el a folosit-o in rutinele lui, mai exact stilul. Niciodata nu am fi crezut ca se poate face magie pe muzica house, dar Latimer ne-a dovedit si chiar si noi ne-am convins de acest lucru demult.

Sper sa va inspire!
Cu drag, Bianca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s