Concurenti FISM 2012

Incep incet, incet sa apara detalii despre urmatorul FISM. Pentru cei care nu stiu FISM este olimpiada magicienilor si se tine o data la 3 ani. Castigatorul ultimei editii este reprezentantul Ungariei, Soma. La fiecare editie locatia de desfasurare se schimba, in 2006 Stockholm, in 2009 Beijing, in 2012 Londra si suntem curiosi unde se va tine in 2015:).

Despre lista oficiala a concurentilor va pot spune ca la categoria Scena sunt in total 98 de acte din 28 de tari, iar la categoria Micro magie/ Close up sunt 55 de acte din 26 de tari. Sa fiu sincer la unii ma asteptam sa participe la FISM, dar la altii nu, sunt multi cu acte extrem de bune, iar unul dintre favoritele noastre este chiar reprezentatul Ungariei Franz Koffer, care este un super manipulator si are un act extrem de bun si pe langa asta il si cunoastem personal (vom reveni si cu o imagine).
Sunt si alte acte foarte bune pe care le si puteti cauta pe Youtube pentru a vedea in ce stil lucreaza fiecare, iar acestea sunt: Mike Chao , Nestor Hato, Cubic Act, Miika Pelkonen (am postat video AICI cu un numar de a lui, are extrem de multe sanse la categoria lui), Christian Bischof, etc.
Oricum sunt sigur va vom avea si surprize in legatura cu multi concurenti, abia asteptam sa inceapa :).

Am creat o categorie speciala pentru FISM 2012 si vom adauga noutati cat mai des posibil despre acest mega eveniment care ar trebui sa prezinte un interes major pentru toti magicienii 🙂

Puteti vedea lista oficiala AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s