The Magic Wand

realwand
Cărțile Harry Potter au făcut lumea să viseze la frumusețea magiei, însă filmele sunt cele ce ne-au făcut cu adevărat să vrem să fim vrăjitori, să fluturăm o baghetă magică și să deformăm legile fizicii, călcându-le în picioare după bunul nostru plac. Însă până recent puteai să scuturi o bucată de lemn și să strigi cuvinte în latină până-ți sar capacele din cămara bunicii, căci singurele reacții obținute erau camuflate în dezamăgirea familiei tale și satisfacerea financiară a oamenilor plătiți să te lege într-o cămașă de forță.
Acum însă o companie de techie-techie stuff, cu oameni trecuți prin facultăți de techie-techie stuff (oameni ce au fost mai atenți la cursuri), au dezvoltat un dispozitiv menit să potolească setea celor ce își resimțeau nevoia în acest segment de piață. Astfel, pentru doar 49,95 lire sterline poți avea acum bagheta ta magică adevărată și o poți folosi la orice în afară de ce nu poți face cu o telecomandă… și nici măcar nu e o telecomandă universală.
Da, e un moft, dacă vă întrebați. Dar e un moft drăguț. Și ce poate fi mai harrypotterian decât atunci când stai cu mândra la un film, să o ții cu capul pe umărul tău și să o întrebi dintr-o dată: „Hei baby, vrei să-mi vezi bagheta magică”? Îmi cer scuze pentru mintea voastră perversă; eu mă refer doar la bucata de tehnologie fină din acest articol.
Putând să controlezi volumul cu o răsucire sau canalul cu o mișcare verticală, bagheta are 13 gesturi configurabile capabile să vă dea impresia că sunteți cu adevărat un student învățăcel la Hogwarts. Iar dacă aveți un prieten care e la fel de pasionat ca voi și vă cumpărați împreună, puteți să intrați în dueluri comice în care singurul lucru vătămat va fi ratingul canalelor de televiziune.
Mai multe detalii pe website-ul lor:
http://www.thewandcompany.com

Anunțuri

Un răspuns la „The Magic Wand

  1. Reblogged this on andreixmas and commented:

    De ceva vreme lucrez cu doi prieteni la reinventarea unui blog. Magic Zone există de ceva vreme, fiind creat și deținut de Eduard și Bianca. Acum m-am alăturat și eu echipei, creând un mic portal de magie. Acesta e un mic articol dedicat fanilor Harry Potter 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s