Scump, doamnă… scump

5$

Cred că până acum am aflat cu toții cum funcționează ciclul de existență al unui efect de magie. Un magician cu un gram mai mare de imaginație are o dorință – spre exemplu „vreau să fac două monede dintr-una”. Apoi trece o perioadă în care se gândește la o metodă în care s-ar putea crea această iluzie. După câtva timp, după ce a câștigat destul curaj în fața oglinzii, se duce să-i ceară părerea lui maică-sa, care îi spune că oricum îl iubește chiar dacă a văzut că o ținea în cealaltă mână.

Însă magicianul ingenios nu se lasă bătut și își exersează minunea până când obține o reacție de genul „omfg, cum ai făcut asta? ești un zeu”, chiar dacă e din partea unui copil de 7 ani cu ADD. Apoi trimite efectul într-un clip unui website specializat în comercializarea acestui produs, iar website-ul respectiv îi acordă o parte din vânzări. Iar dacă prin noroc, efectul e folosit de unii din cei mai mari magicieni de la TV, atunci cu siguranță vânzările îi vor asigura mai mult decât o șaorma.

Însă la un moment dat, din nevoia pură de comercial, apar anumite efecte penibil de scumpe pentru valoarea pe care o oferă, iar clipul de mai jos prezintă o reacție destul de sinceră a unui tip care e la fel de supărat de această jecmănire ca orice altă persoană cu cel mai șchiop simț deductiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s