Yann Frisch – FISM 2012 – Grand Prix FISM winner

yann frischFoarte multi prieteni mi-au zis de „tipul beat cu bilele si cana de apa”, mai exact Yann Frisch. Acesta este marele castigator al Campionatului Mondial din 2012 sustinut in Blackpool, alaturi de Yu Ho Jin.
Ideea actului este una foarte buna, personajul i se potriveste perfect combinand stilul celebrului Cardini, in care se mira de orice carte aparuta, cu  un ideea unui numar clasic cups and balls imbinat cu chop cup. Este interesant si bine gandit faptul ca mingiutile rosii care tot apar nu sunt mingiutele utilizate de marea majoritatea magicienilor, adica perfect rotunde si etc, ale lui sunt mingi de jonglat (daca estimez eu bine 🙂 ), iar pe langa asta utilizeaza si obiecte de zi cu zi, iar aici ma refer la cana si ceainicul de metal pe care multi le au chiar in casa.
In concluzie la toate acestea adaugandu-se si personalitatea lui, talentul actoricesc, momentele comice, fazele de jonglerie si finalul neasteptat de umed, nu putea sa nu iasa decat un act castigator.

Va las mai jos un video in care sa urmariti actul acestuia prezentat inca inainte de FISM la Le Plus Grand Cabaret du Monde.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s