Documentar despre magie si autism

spencerCred ca toti magicienii au avut momente in spectacole cand au dat peste un spectator cu dizabilitati sau chiar a sustinut spectacole de magie pentru oameni cu diferite probleme de sanatate.
Nu este nimic mai frumos decat sa ii faci pe oameni sa zambeasca prin intermediul magiei si din fericire am avut sansa de a experimenta acest lucru prin intermediul proiectului creat de noi in urma cu doi ani „Zambet prin magie”.
In acest post as dori sa va prezint o persoana deosebita cu un proiect prea putin mediatizat, dar care lupta pentru o cauza foarte nobila.

Kevin Spencer este un magician care de multa vreme se foloseste magia ca terapie pentru diferite persoane cu dizabilitati. Pentru a arata efectele pe care le poate avea magia asupra oamenilor cu probleme, in special asupra copiilor si adultilor cu autism, el a creat un documntar.

Documentarul lui poarta denumirea de Bag of Tricks si este destinat in special persoanelor cu autism, iar prin intermediul lui doreste sa traga un semnal de alarma asupra numarului imens de copii afectati de aceasta boala in Statele Unite si nu numai. Prin intermediul acestui film el prezinta cateva povesti impresionante ale unor oameni cu probleme, dar care nu au renuntat la visele lor.

Una din metodele folosite de el pentru a-i face pe copii si adulti sa uite de probleme este magia. Dar oare de ce tocmai magia?
Aceasta arta are capacitatea  de a oferi oamenilor cu autism impresia ca pot face lucruri pe care nici macar oamenii sanatosi nu le pot face. Magia le da incredere si ii face sa se simta speciali.

O astfel de experienta poate fi cruciala si pentru magicianul care le sta alaturi acestor mici iluzionisti. O astfel de persoana, care isi dedica timpul si alege sa impartaseasca acesta arta cu astfel de persoana merita toata sustinerea noastra.

Kevin Spencer inceraca prin link-ul de mai jos sa adune in mai putin de 42 de zile  50.000 de dolari. Acesti bani doreste sa ii foloseasca pentru a se documenta si mai bine si pentru a putea corecta increderea de sine si abilitatile motorii ale celor cu care lucreaza.

Este o cauza deosebit de nobila si recomand cu caldura vizionarea video-ului de mai jos pentru a afla mai multe despre proiectul lui:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s