O noua stea pe Walk of Fame

penn and teller

penn and teller

Magicienii Penn & Teller au primit ieri, 05.04.2013, propria stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood. Steaua a fost dedicata pentru munca uriasa depusa de cei doi in 35 de ani de activitate, pentru spectacolele din Las Vegas si chiar de pe Broadway, pentru aparitiile nenumarate la televiziune si pentru turneele mondiale prin care au fascinat o lume intreaga.

Magicianul David Copperfield, prieten al acestui duo de multa vreme si creatorii „South Park”, Trey Parker si Matt Stone au vorbit la ceremonia care a avut loc la ora 11:30 pe Hollywood Boulevard.

Steaua are numarul 2494 si este situata în apropierea stelei lui Harry Houdini. Ceremonia a avut loc chiar cu o zi inainte ca cei doi magicieni sa primeasca titlul de „Magicians of the Year” din partea Magic Castle.

Penn Jillette și Teller au lucrat impreuna inca din anul 1970 si inca de atunci au impresionat, au redefinit notiunea de magie si au contribuit enorm de mult la dezvoltarea acesteia cu propriile creatii, mai ales pe partea de magie combinata cu comedie.

Ei au avut un spectacol care s-a jucat timp de 10 ani la Rio All-Suite Hotel & Casino din Las Vegas devenind show-ul cel mai longeviv in istoria Las Vegasului. Au avut o serie de aparitii uluitoare in cele mai apreciate show-uri de televiziune printre care se numara si „Late Show cu David Letterman”, „The Tonight Show cu Jay Leno”, „Friends”, „The Simpsons” si multe altele. La toate acestea se adauga propriile show-uri, care au cucerit lumea prin originalitate si calitate.

Penn Jillette a fost concurent la „Dancing with the Stars” si „Celebrity Apprentice”, a găzduit spectacolul „Identity” de pe NBC și a scris trei cărți, dintre care una a ajuns ca bestseller pe lista celor de la New York Times.

Au merit din plin acea stea si speram ca in timp tot mai multi magicieni sa ajunga la un nivel atat de impresionant!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s