Troy – noul Dynamo?

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă până acum magicienii auzeau de la diferiți oameni lucruri de genul „Ai văzut ce a făcut Dynamo?”, „Ce spui de numărul acela realizat de Dynamo” vă anunț că de acum încolo aceste sintagme se vor modifica în „Ce părere ai de super numărul făcut de Troy?”…

De acum încolo în fiecare joi doi magicieni vor încânta telespectatorii cu numerele lor de magie.

Începând din 8 mai putem face cunoștință cu Troy și noua lui emisiune de pe Discovery. Desigur, fanii lui Dynamo nu trebuie să își facă griji. Atât Troy, cât și Dynamo vor fi prezenți săptămânal.

La prima vedere Troy pare un britanic obișnuit, dar el este de fapt unul dintre cei mai apreciați magicieni din Marea Britanie. La vârsta de 12 ani Troy era deja „infectat” cu virusul magiei prin intermediul lui David Blaine. De atunci se perfecționează fără încetare și în paralel cu studiile universitare a dobândit experiență prin spectacole la nunți, în restaurante și la alte evenimente.

La vârsta de 24 de ani i s-a ivit o ocazie de nerefuzat, mai exact șansa de a avea propria emisiune prin intermediul căreia poate arăta întregii lumi talentul și munca sa.

Troy, asemenea lui Dynamo este pasionat de street magic așa că ținta lui va fi publicul londonez care nu bănuiește nimic, dar care va avea parte de numere de magie spectaculoase. Prin intermediul televiziunii și noi vom putea urmări dispariția unui om, magia din spatele fursecurilor cu răvașe și desigur multe alte numere care ne vor înveseli seara.

Desigur, Troy se va lupta puțin cu concepția oamenilor cum că el ar fi „noul Dynamo”, dar el a anunțat că va munci foarte mult pentru ieși din umbra lui. Oare va reuși? Decideți voi acest lucru urmărind emisiunile celor doi în fiecare joi de la ora 21:00 (Dynamo – ediție specială) și 22:00 (Troy).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s