Echipa

Malita Eduard - MagicZoneMalița Eduard

Eduard are 21 de ani si practica magia de 5 ani. In acest scurt timp a reusit sa fie cel mai tanar Campion National al Magiei in Romania si totodata el este primul magician roman care a participat si a castigat numeroase premii in competitiile de peste hotare! Iubeste magia si este un talent innascut cand vine vorba de manuirea si manipularea cartilor!

malita.eduard@yahoo.com
www.Eduard-Bianca.com

Bianca Onita - MagicZone

Bianca Onița

Bianca are 22 de ani si practica de 3 ani magie si totodata este cea mai tanara femeie magician, ea reusind sa distruga mitul conform caruia numai barbatii pot fi magicieni! Datorita experientei dobandite ca gimnasta si dansatoare, spectacolele oferite de ea sunt cu totul si cu totul speciale!
Bianca reuseste sa aduca un plus de feminitate si eleganta tuturor numerelor de iluzionism, aratand publicului o latura sexy, fermecatoare si plina de stil a magiei!

bianca.onita@yahoo.com
www.Eduard-Bianca.com

Andrei Craciun - MagicZone

Andrei Crăciun

Deși iubind arta decepției și înțeleagând iluziile de la o vârstă fragedă, Andrei și-a dedicat doar ultimii 5 ani din cei 24 ai săi practicării magiei, restul rezervându-i artei de a arăta bine. Astăzi, datorită unei o doze delicioase de narcisism și combinând cele două abilități, spectacolele lui împachetează atât numere de comedie, cât și iluzii ce aduc a paranormal, pline de mici subtilități psihologice, desigur, camuflate toate sub un zâmbet „de-a dreptul sexy.”


andrei.xmas@gmail.com
www.andreixmas.wordpress.com
Reclame